Comment préparer Délicieux Salade Fattoush

Salade Fattoush. Fattoush is essentially a "bread salad," said to have originated in Northern Lebanon. Lebanese farmers would fry leftover pita scraps in a bit of olive oil for extra flavor. And to build their fattoush, they'd simply throw the pita chips in with whatever in-season vegetables and herbs they have on hand.

Salade Fattoush Fattoush is a Lebanese salad, good for hot weather. This recipe uses two unusual ingredients: sumac and purslane. Sumac, usually sold ground, is ground red berries and used in Middle Eastern, particularly Lebanese, cooking. Vous pouvez avoir Salade Fattoush utilisant 9 Ingrédients et 6 instructions. Voici comment vous cuisinez ça.

ingrédients de la recette Salade Fattoush

  1. C'est 1 of concombre.
  2. Vous avez besoin 1 of petite salade.
  3. Préparer 2-3 of tomates.
  4. Préparer 1 of dizaine de radis.
  5. Vous avez besoin of Feuilles de menthe fraîche.
  6. C'est of Feuilles de persil frais.
  7. Préparer 4 of pain pita.
  8. Vous avez besoin 1 of petite boîte de pois chiches.
  9. Préparer of Sauce : 1 c à S de Tahini, 2 c à S d’huile d’olive, 1 C àS de vinaigre balsamique, 1/2 jus de citron, épices Sumac.

Purslane is succulent with a lemony flavor, and makes a nice salad green. Gradually add oil, whisking constantly, until well. Place romaine lettuce, tomatoes, cucumbers, bell pepper, green onions, mint leaves, parsley, and cilantro into a large bowl. Season with salt, lemon pepper, onion flakes, celery salt, and garlic powder.

Salade Fattoush instructions de recette

  1. Laver et essorer la salade. peler le concombre, enlever la partie centrale et le couper en morceaux..
  2. Préparer la sauce et mélangeant tous les ingrédients et garder au frais..
  3. Préparer les radis et les couper en rondelles. Égoutter les pois chiches, (j’enlève les petites peaux des pois chiches, ce n’est pas indispensable mais plus digeste)..
  4. Couper les feuilles de menthe et de persil..
  5. Mélanger salade, tomates, concombre, radis, herbes, pois chiches, et assaisonner avec la sauce..
  6. Réchauffer les pitas et manger avec la salade..

Meanwhile, whisk lemon juice, oil, salt and pepper in a very large bowl. Add cabbage, lettuce, tomatoes, cucumbers, scallions and parsley and toss. Add the pita chips and toss until combined. Place pita bread on a baking sheet. Fattoush is basically a Mediterranean fried bread salad that typically includes lettuce, tomatoes, cucumbers, radishes and fried pieces of pita bread.

Comments

Popular posts from this blog

Recette: Délicieux Chakhchoukha de Biskra

Comment préparer Appétissant Poêlée de champignons, petits pois et noisettes et porridge salé

Recette: Délicieux Lasagne épinards ricotta