moyen le plus simple de préparer Savoureux Houmous
Houmous. "Chickpeas - the star ingredient in houmous - are incredibly good for you. High in protein and fibre and more than ten micronutrients, including a hefty amount of the mineral copper, keeping our hair and skin nice and healthy, this is a great, nutritious snack. Serve it with crunchy veg for.
It is a creamy, thick spread made primarily from mashed chickpeas and a few other healthy ingredients that has become popular worldwide over the past couple of decades. It has long been enjoyed in Middle Eastern and North African countries and today in commonly eaten across North America and Europe, too. Open, drain, and rinse the chickpeas. Vous pouvez avoir Houmous utilisant 8 Ingrédients et 2 instructions. Voici comment vous réalisez ça.
ingrédients de la recette Houmous
- C'est 400 of à 500g pois chiches cuits bien égouttés.
- C'est 3 CS of Tahini (purée de sésame).
- Préparer 2 gousses of d’ail.
- Vous avez besoin 3 CS of huile d’olive.
- Préparer 1 of jus de citron.
- Préparer 1 cc of cumin en poudre.
- C'est 2 CS of d’eau froide.
- C'est of Sel, poivre, ou piment d’espelette.
Most likely the hummus will be too thick or still have tiny bits of chickpea. The Spruce / Jennifer Perillo This cauliflower hummus is a low-carb and keto-friendly twist on traditional hummus made with chickpeas. Cauliflower lends a lighter mouthfeel, while the tahini and olive oil still give it that classic silkiness. Add reserved liquid, lemon juice, tahini, and salt to the blender.
Houmous instructions de recette
- Mixer les pois chiches (bien égouttés) avec les gousses d’ail dégermées Ajouter les autres ingrédients, et mixer jusqu’à avoir une texture crémeuse.
- Se conserve plusieurs jours dans un bocal au frais À déguster avec des bâtonnets de légumes ou sur des tartines grillées à l’apéritif 😉🤗.
Blend until creamy and well mixed. Le houmous est idéal pour l'apéritif. Cette recette est facile à préparer. C'est tellement un succès que je me dis à chaque fois que j'en prépare jamais assez ! Mettre les pois chiches égouttés dans un mixeur.
Comments
Post a Comment