Recette: Parfait Houmous

Houmous. Open, drain, and rinse the chickpeas. Most likely the hummus will be too thick or still have tiny bits of chickpea. Hummus (/ ˈ h ʊ m ə s /, / ˈ h ʌ m ə s /; Arabic: حُمُّص ‎, 'chickpeas'; full Arabic name: ḥummuṣ bi-ṭ-ṭaḥīna Arabic: حمص بالطحينة ‎, 'chickpeas with tahini') is a Middle Eastern dip, spread, or savory dish made from cooked, mashed chickpeas blended with tahini, lemon juice, and garlic.

Houmous It has long been enjoyed in Middle Eastern and North African countries and today in commonly eaten across North America and Europe, too. The Spruce / Jennifer Perillo This cauliflower hummus is a low-carb and keto-friendly twist on traditional hummus made with chickpeas. Cauliflower lends a lighter mouthfeel, while the tahini and olive oil still give it that classic silkiness. Vous pouvez cuisiner Houmous utilisant 6 Ingrédients et 1 instructions. Voici comment vous réalisez ça.

ingrédients de la recette Houmous

  1. Vous avez besoin 250 of gpois chiche égouttés.
  2. Vous avez besoin 1 of grosse gousse d'ail.
  3. Vous avez besoin 1 c of à s Huile d'olive.
  4. C'est 2 c of à c de tahin... Purée de sésame.
  5. Préparer 2 c of a s jus de citron.
  6. C'est of Paprika lors du dressage.

Le houmous est idéal pour l'apéritif. Cette recette est facile à préparer. C'est tellement un succès que je me dis à chaque fois que j'en prépare jamais assez ! Mettre les pois chiches égouttés dans un mixeur.

Houmous petit à petit de recette

  1. Mixer le tout. Servir avec des pains grillés, de l'avocat ou tout autre idée délicieuse.

Mixer légèrement en ajoutant un peu d'eau de cuisson. Ajouter le tahin, le jus de citron, l'ail, le cumin et le sel, et continuer de mixer en. Add reserved liquid, lemon juice, tahini, and salt to the blender. Blend until creamy and well mixed. Check, and if the consistency is too thick still, run processor and slowly add a little hot water.

Comments

Popular posts from this blog

Recette: Délicieux Chakhchoukha de Biskra

Comment préparer Appétissant Poêlée de champignons, petits pois et noisettes et porridge salé

Recette: Délicieux Lasagne épinards ricotta